Uw voordelen bij een gunstige audit autocontrolesysteem
Ontdek hier hoe Quality Control u begeleidt !

 

Quality Control is actief in verschillende sectoren. In de detailhandel, slagerij, horeca en groothandel voert Quality Control audits autocontrole uit in opdracht van het FAVV. Het autocontrolesysteem (ACS), de risico-analyse, de traceerbaarheid en de meldingsplicht worden gecontroleerd in het kader van de voedselveiligheid. De eisen van het FAVV worden gecontroleerd in het bedrijf. De controle gebeurt zowel documentair als op de werkvloer. Voor de sector B2C kan, in het geval van een gunstige audit autocontrole, een smiley worden bekomen.

Quality Control verleent het Quality Control meerwaarde logo ook aan verschillende producten en diensten. Zo worden bijvoorbeeld erkende sportinfrastructuren en erkende kaasrijpers door Quality Control gecontroleerd op verschillende kwaliteitseisen voor certificering.

Dankzij de audit Quality Control, hebben we de smiley bekomen.Éénmaal je alle formaliteiten rond hebt , werkt het systeem sluitend. Daarna sloot het project om “ erkend kaasrijper” te worden er vlot bij aan!
Bij deze zou ik iedereen stimuleren om deze uitdaging aan te gaan en zo in orde te zijn met alles.

Kaas & Co